Fodbold

Velkommen til Fodboldafdelingen

 

Futsal - opstart fra den 28. oktober

 

Futsal er fodbold med en lille og tung bold. Der spilles 5 mod 5 og der er fokus på teknik, sammenspil og fart

 

Prisen for deltagelse er 100 kr. pr. spiller. Tiderne for U14 og andre hold meldes ud senere

 

U8 (1. klasse årg. 2009)

Opstart fredag den 28. oktober kl. 15.30-16.00 i Sindal-hallen - den stor sal.

 

 

U9 og U10 (2. og 3. klasse årg. 2008 og 2007)

Opstart fredag den 28. oktober kl. 15.30. Træningen starter i den lille sal. kl. 16 - 16.30 spilles i den store sal.

 

U11 (4. klasse årg. 2006)

Opstart fredag den 4. november kl. 16.30. Træningen starter i den lille sal. kl. 17-17.30 spilles i den store sal.

 

U12 (5. klasse årg. 2005)

Opstart fredag den 28. oktober kl. 17.30 - 19.00 i den store sal.

 

U16 piger

Spiller fredage fra kl. 17.00 - 18.00

 

U19 drenge

Spiller fredage fra kl. 17.30 - 18.30

Nyheder

 

Nyt træner team til U19 Og serie 5.

 

Henrik Lods Andersen og Torben Pedersen har sagt ja til at indgå et team omkring seniortræningen.

Kontigent

-Det er vigtigt alle betaler til tiden, så de frivillige kræfter i klubben ikke spilder tiden på kontingentinddrivning.

-Når I er inde og betale, så er det vigtigt, at I opretter og betaler i den rigtiges spillers navn. (ikke en søskende eller mor). Da vi skal oplyse de rigtige navne og fødselsdatoer til kommunen.

Hvordan betaler jeg? - Under fanen ”Fodbold” kan man inde i feltet ”kontingent” http://www.sindalif.dk/Kontingent-301144, klikke på det hold man spiller på og betale.

- Forstår man ikke teknikken i at betale på hjemmesiden. Så kan man tage dankortet med ned i klubhuset tirsdag d. 2. Maj Kl. 19.00 til kl. 20.00 og få hjælp til betalingen.

 

Hvorfor skal jeg betale?

 

Sindal IF er vores alles klub og skal der laves gode aktiviteter for dig og dit barn, så skal der bruges penge til bl.a. tøj, fodbolde, træningsudstyr, dommere, trænere, klubhus osv.

 

Har du spørgsmål vedr. kontingentbetaling, kan du ringe til Anton Nielsen 22-525110.

 

Venlig hilsen

Sindal If fodboldafdeling.

 

 

Fut i Lendum Hallen

 

Lørdag d. 19. november var der godt gang i Lendum Hallen, da Sindal IF var arrangør af sæsonens første Futsal stævne. Det trak deltagere fra mange steder i Vendsyssel og der blev spillet spændende kampe i rækkerne U8, U10 og U12, hvor bolden og chancerne bølgede frem og tilbage på halgulvet. Der var også tid til social hygge mellem kampene og til at drøfte taktikken inden næste kamp. Alle kom vist hjem med et smil på læben og ny gejst til den næste træning.

 

For mange af deltagerne var det første gang de skulle spille kamp med den lille tunge bold, der – efter lidt øvelse – er blevet til at styre. Bolden er ikke den eneste forskel på traditionel indendørsfodbold, hvor de manglende bander også er et karakteristika. Ellers minder futsal meget om udendørs fodbold, men med mere fokus på den tekniske del.

 

Ifølge bogen ”Futsalens ABC” opstod spillet som en udløber af VM i Uruguay i 1930, hvor de unge blev bidt af fodbold, men ikke havde egnede baner. I stedet benyttede de baggårde, legepladser, parkeringspladser m.m. På den baggrund startede professor Juan Carlos en variant af fodbolden, som han døbte Futebol de Salão (indefodbold). I de efterfølgende år spredte sporten sig til især Brasilien og resten af Sydamerika, men det er først primært inden for de seneste år, at vi i Danmark for alvor er kommet med på bølgen. Forhåbentligt vil det vare ved, så flere og flere fodboldspillere kan forbedre deres teknik, tempo og færdigheder hen over vinteren.

 

Om det var sportens oprindelse eller weekendvejret i Lendum der gjorde udslaget skal stå usagt, men flere beboere dukkede op fordi de mente de kunne høre sambarytmer komme fra hallen. Til dem siger SIF tak for støtten.

 

I SIF træner vi futsal om fredagen og det er slet ikke for sent hvis du vil være med. Tiderne og kontaktinfo findes på SIF hjemmeside www.sif.dk.

Sindal IF | Adresse: Parallelvej 14, 9870 Sindal | CVR nummer 29 35 85 16